Door de hevige stroming is de botenverhuur vandaag (1/7) uitzonderlijk gesloten. Morgen 2/7 gaat alles wel door zoals gepland!

Kajak op de dender logo

Kajak Aalst - 2 uur

[:swvar:ufile:4:description:]

Al onze kajaks in Aalst zijn tweepersoonsboten. Elke tweepersoonsboot heeft plaats voor 1 extra kind zonder peddel (kind onder de 10 jaar).
 

Een prachtige rivier in een overweldigend natuurlijk decor. Neem de peddel in de hand en verken de prachtige omgeving per kajak. We voorzien iedereen van een peddel en verplichte reddingsvest in een tweepersoonkajak. Zo verkennen we een schitterend en verborgen stukje Aalst.

Bij de start dien je als deelnemer rijbewijs of identiteitskaart in als waarborg voor het ontvangen materiaal. Bij verlies of schade dien je dit materiaal te vergoeden. (peddel 25 € - reddingsvest 55€). Het vertrek- en aankomstpunt is op dezelfde plaats, dus je vaart het traject heen en terug.

Bij gevaarlijke omstandigheden (vb; hoge waterstand) kan het kajakverhuur gesloten worden. Had je toch al gereserveerd? Dan kan je een ander moment prikken om te komen varen, of het inschrijvingsgeld wordt terug betaald.

 • Duur
  2 uur
 • Kostprijs
  €17 per persoon
 • Aantal deelnemers
  Vanaf 2 personen tijdens openingsuren
 • Extra info
  Vertrekpunt: Kapellekensbaan 4, 9320 Aalst | Kinderen moeten vergezeld zijn van een volwassene
 • Kledij
  Sportieve kledij die nat of vuil mag worden
  Eventueel reservekledij
  Reddingsvesten (verplicht) en peddels worden door ons voorzien
Online reservatie verplicht. Voor meer info kan u ons ook per mail contacteren.

Boeken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief