Door de hevige stroming is de botenverhuur vandaag (1/7) uitzonderlijk gesloten. Morgen 2/7 gaat alles wel door zoals gepland!

Kajak op de dender logo

Riverbikes Aalst - 2 uur

[:swvar:ufile:4:description:]

Een unieke fietservaring voor liefhebbers van fietsen, water en natuur. Kom de Dender eens verkennen op een andere manier en geniet van een verhoogd uitzicht van op je fiets. 
Deze op sups geïnstalleerde fietsen worden onder water aangestuurd met een schroef die je zo door het water laten varen. 

Geniet van een tochtje van enkele kilometers met wat vrienden die jou vergezellen langs het Jaagpad of ook het avontuur aangaan op een Riverbike! 

Deze activiteit is weggelegd voor échte sportievelingen die eens op een andere manier actief willen zijn en klaar zijn voor enkele uren sport op de Dender. Je vertrekt en eindigt in Aalst, aan de instapplaats bij sportcomplex Schotte. 

Bij de start dien je als deelnemer rijbewijs of identiteitskaart in als waarborg voor het ontvangen materiaal. Bij verlies of schade dien je dit materiaal te vergoeden. (peddel 25 € - reddingsvest 55€ ).
Bij gevaarlijke omstandigheden (vb; hoge waterstand) kan het kanoverhuur gesloten worden. Hierbij heeft men geen recht op een schadevergoeding. Men kan een ander moment prikken om te komen varen of het inschrijvingsgeld wordt terug betaald.

 • Duur
  2 uur
 • Kostprijs
  €40 per persoon
 • Aantal deelnemers
  Max. 7 personen
 • Extra info
  Vertrekpunt: Kapellekensbaan 4, 9320 Aalst | Kunnen zwemmen verplicht, minimumlengte 1m60
 • Kledij

  Sportieve kledij die nat en vuil mag worden
  Zwemvest wordt voorzien
  Reservekledij
  Sportieve schoenen die nat mogen worden

Online reservatie verplicht. Voor meer info kan u ons ook per mail contacteren.

Boeken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief