Door de hevige stroming is de botenverhuur vandaag (1/7) uitzonderlijk gesloten. Morgen 2/7 gaat alles wel door zoals gepland!

Kajak op de dender logo

Kanoweekend 3 dagen (Geraardsbergen - Aalst)

[:swvar:ufile:4:description:]

Tijdens het kanoweekend kan je even ontsnappen aan je dagelijkse routine en de tijd nemen om de batterijen terug op te laden. Geniet drie dagen lang van de prachtige natuur die je tegenkomt tijdens je vaartocht van Geraardsbergen (Overboelare) naar Aalst. Je vertrekt tussen 18 uur en 19 uur aan het Bruggenhuis in Overboelare (Majoor Van Lierdelaan 50, 9500 Geraardsbergen), het is belangrijk dat je op tijd aanwezig bent op de vertrekplaats. 

Om je ware avontuurskills op de proef te stellen is het aan jou om de tocht voor te bereiden, zo zal je zelf overnachtingsplekken moeten voorzien alsook het nodige materiaal. Je bent dus vrij om te kiezen voor een avontuurlijke overnachting in de natuur of een overnachting in een hotel of B&B in de buurt. Op onze pagina “toeristische info” vind je een overzicht terug van alle hotels, horecazaken en restaurants gelegen langs de Dender. 

Denk eraan dat je na het kanoweekend aankomt in Erembodegem, dit eindpunt is bereikbaar met de wagen, het openbaar vervoer of per taxi. Indien je met de wagen komt kan je parkeren langs de Erembodegemstraat aan Schotte of aan het station van Erembodegem en dan de trein nemen naar het vertrekpunt. Parkeren aan het vertrekpunt in Geraardsbergen is ook mogelijk, dan kan je per trein of taxi vanop het eindpunt te Erembodgem terugkeren naar het Geraardsbergen. 

Als je de avonturenkriebels al begint te voelen aarzel dan niet en boek meteen jouw kanoweekend! 

 • Duur
  3 dagen
 • Kostprijs
  €85,00 per persoon
 • Aantal deelnemers
  Min. 1
 • Extra info
  €60,00 per dag per kind
 • Kledij
  Sportieve kledij die nat of vuil mag worden.
Online reservatie verplicht. Voor meer info kan u ons ook per mail contacteren.

Boeken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief