Door de hevige stroming is de botenverhuur vandaag (1/7) uitzonderlijk gesloten. Morgen 2/7 gaat alles wel door zoals gepland!

Kajak op de dender logo

Kanoweekend 2 dagen (Geraardsbergen - Aalst)

[:swvar:ufile:4:description:]

Een sportief weekend vol plezier, ontspanning en heel veel water. Zo vaar je zaterdagochtend vanaf Geraardsbergen (Overboelare) richting Aalst. Vertrek is gepland in de ochtend, tussen 9u en 10u aan het Bruggenhuis in Overboelare (Majoor Van Lierdelaan 50, 9500 Geraardsbergen).

Bereid jouw tocht ook grondig voor. Zorg voor een overnachtingsplaats en aangepast materiaal. Kies je voor een avontuurlijke kampeerplaats of comfortabele B&B? Raadpleeg onze pagina rond toeristische info voor een overzicht van alle hotels, horecazaken en restaurants langs de Dender.

Zorg dat je op het afgesproken tijdstip op de vertrekplaats bent. Plan hierbij dat je terug bij jouw wagen moet geraken. Je kan parkeren langs de Erembodegemstraat aan Schotte, of parkeer aan het station van Erembodegem en ga met de trein naar het vertrekpunt, of parkeer aan het vertrekpunt en keer per trein terug. Ook de taxi is steeds een optie. Via taxi Jan (contact: taxijan@telenet.be of +32 499 11 14 89) in Aalst kan je makkelijk op locatie geraken. Dit taxibedrijf beschikt over twee minibusjes (max. 8 personen per bus) die rijden van Overboelare naar Aalst en omgekeerd. De prijs voor een enkele rit bedraagt 80 euro.
 • Duur
  2 dagen
 • Kostprijs
  €70 per persoon
 • Aantal deelnemers
  Min. 1
 • Extra info
  €40 per kind
 • Kledij
  Sportieve kledij die nat of vuil mag worden.
Online reservatie verplicht. Voor meer info kan u ons ook per mail contacteren.

Boeken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief