Blauwalg alarm: Voorlopig is kajakken in Aalst niet toegestaan. In Denderleeuw geldt een waarschuwing om extra voorzichtig te zijn.

Huur je kajak in Denderleeuw
Kajak op de dender logo

Kanoweekend (traject Geraardsbergen - Aalst)

[:swvar:ufile:4:description:]
Een sportief weekend vol plezier, ontspanning en heel veel water. Zo vaar je vanaf zaterdagochtend vanaf Geraardsbergen (Overboelare) richting Aalst. Vertrek is gepland in de ochtend, tussen 9u en 10u aan het Bruggenhuis in Overboelare (Majoor Van Lierdelaan 50, 9500 Geraardsbergen).

Bereid jouw tocht ook grondig voor. Zorg voor een overnachtingsplaats en aangepast materiaal. Kies je voor een avontuurlijke kampeerplaats of comfortabele B&B? Raadpleeg onze pagina rond toeristische info voor een overzicht van alle hotels, horecazaken en restaurants langs de Dender.

Zorg dat je op het afgesproken tijdstip op de vertrekplaats bent. Plan hierbij dat je terug bij jouw wagen moet geraken. Je kan parkeren langs de Erembodegemstraat aan Schotte of aan het station van Erembodegem en je met de trein naar het vertrekpunt begeven. Of je parkeert aan het vertrekpunt en keert per trein terug. Ook de taxi is steeds een optie. Via taxijan in Aalst kan je makkelijk op locatie geraken. Dit taxibedrijf beschikt over twee minibusjes.
 • Duur
  2 dagen
 • Kostprijs
  €35,00 per dag
 • Aantal deelnemers
  Min. 1
 • Extra info
  €20,00 per dag per kind
 • Kledij
  Sportieve kledij die nat of vuil mag worden.
Voor meer info kan u ons ook telefonsich contacteren.

Boeken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief