Door de hevige stroming is de botenverhuur vandaag (1/7) uitzonderlijk gesloten. Morgen 2/7 gaat alles wel door zoals gepland!

Kajak op de dender logo

Vertrekpunt Overboelare - 1 uur

[:swvar:ufile:4:description:]

Al onze kano's in Overboelare zijn tweepersoonsboten. Elke tweepersoonsboot heeft plaats voor 1 extra kind zonder peddel (kind onder de 10 jaar).

Omwille van CORONA zijn enkel personen uit eenzelfde bubbel in één boot toegelaten. Draag een mondmasker bij het aanmelden aan ons onthaal en ontsmet je handen na de tocht.
Wanneer je met de kano vertrekt vanuit Overboelare (Geraardsbergen), vertrek je vanuit café Het Bruggenhuis (Majoor Van Lierdelaan 50, Geraardsbergen). Let wel, het café is gesloten op maandag en dinsdag waardoor het verhuren van kano's op die dagen vervolgens onmogelijk is. Op alle andere dagen worden de kano's verhuurd tussen 11u en 19u. 

Het is raadzaam een waterdicht tasje, zonnecrème,een pet en drinken mee te nemen. Vanuit Overboelare vaar je stroomopwaarts richting de sluis van Deux-Acren (5 km enkel, ongeveer 2u heen en weer varen). Halverwege je tijdspanne maak je rechtsomkeer om weer op het vertrekpunt aan te komen (zie kaart). 

Bij de start van het verhuur dien je als deelnemer rijbewijs of identiteitskaart in als waarborg voor het ontvangen materiaal. Bij verlies of schade dien je dit materiaal te vergoeden. (peddel; 25 € - reddingsvest 55€ )

 

Bij gevaarlijke omstandigheden (vb; hoge waterstand) kan het kanoverhuur gesloten worden. Hierbij heeft men geen recht op een schadevergoeding. Men kan een ander moment prikken om te komen varen of het inschrijvingsgeld wordt terug betaald.

 

 

 
 • Duur
  1 uur
 • Kostprijs
  €8 per persoon
 • Aantal deelnemers
  Vanaf 2 personen tijdens openingsuren
 • Extra info
  kinderen dienen steeds door een volwassene vergezeld te worden
 • Kledij

  Sportieve kledij die nat en vuil mag worden
  Eventueel reservekledij
  Reddingsvesten (verplicht) en peddels worden voorzien
   

Online reservatie verplicht. Voor meer info kan u ons ook per mail contacteren.

Boeken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief