Door de hevige stroming is de botenverhuur vandaag (1/7) uitzonderlijk gesloten. Morgen 2/7 gaat alles wel door zoals gepland!

Kajak op de dender logo

Kano Denderleeuw - 2 uur

[:swvar:ufile:4:description:]

Al onze kano's in Denderleeuw zijn tweepersoonsboten. Elke tweepersoonsboot heeft plaats voor 1 extra kind zonder peddel (kind onder de 10 jaar).

LET OP: het traject tussen de twee sluizen in Denderleeuw duurt gemiddeld 1 uur. Boek je voor 2 uur, zal je hetzelfde traject dus meermaals doen. Liever een langere tocht, dan kan u terecht in ons verhuurpunten in Aalst of Overboelare.

Geopend van 3 april tot eind september in de weekends en ook op donderdag en vrijdag in de schoolvakanties, vanaf 13u tot 20u. Wij zijn gesloten van maandag t.e.m. woensdag.

Vanuit Denderleeuw kan je vertrekken met (onzinkbare) kano's voor een sportieve en toch ontspannende tocht op de Dender. Tussenin de 2 volwassenen is er per boot ook plaats voor een kind (tot ongeveer 10 jaar) of een hondje die kan mee genieten van de kanotocht.

Het is raadzaam een waterdicht tasje, zonnecrème, een pet en drinken mee te nemen. In Denderleeuw vaar je tussen de twee sluizen heen en weer. Deze tocht duurt gemiddeld 1 uur. Het vertrek- en aankomstpunt is op dezelfde plaats, dus je vaart het traject heen en terug.

Bij de start dien je als deelnemer rijbewijs of identiteitskaart in als waarborg voor het ontvangen materiaal. Bij verlies of schade dien je dit materiaal te vergoeden. (peddel 25 € - reddingsvest 55€ )

Bij gevaarlijke omstandigheden (vb; hoge waterstand) kan het kanoverhuur gesloten worden. Hierbij heeft men geen recht op een schadevergoeding. Men kan een ander moment prikken om te komen varen of het inschrijvingsgeld wordt terug betaald.

 • Duur
  2 uur
 • Kostprijs
  €17 per persoon
 • Aantal deelnemers
  Vanaf 2 personen tijdens openingsuren
 • Extra info
  Vertrekpunt: Te Dorp, Denderleeuw | kinderen moeten steeds vergezeld zijn door een volwassene
 • Kledij

  Sportieve kledij die nat en vuil mag worden
  Eventueel reservekledij
  Reddingsvest (verplicht) en peddels worden voorzien
  Wij hebben geen waterdichte tonnetjes ter beschikking, dus een waterdichte plastic zak voor kostbaar materiaal is handig

Online reservatie verplicht. Voor meer info kan u ons ook per mail contacteren.

Boeken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief