Blauwalg alarm: Voorlopig is kajakken in Aalst niet toegestaan. In Denderleeuw geldt een waarschuwing om extra voorzichtig te zijn.

Huur je kajak in Denderleeuw of Overboelare
Kajak op de dender logo

Ontdek onze gloednieuwe kanoweekends!

Geniet een heel weekend lang van de natuur en de zon terwijl je op een sportieve manier de Dender afvaart. De perfecte staycation!
Meer info

Ontdek onze trajecten met de kajak

Zin om de Belgische wateren af te varen met je beste vrienden of tijdens een toffe date? Kies een van onze verschillende vertrekpunten en beleef uren vaarplezier op de Dender. Je kan vertrekken uit Aalst, Denderleeuw of Overboelare.
Meer info

Kajak op de dender

Op zoek naar avontuur in eigen land? Met onze verschillende kajaktrajecten en onze kanoweekends kan je op een sportieve manier genieten van de natuur en al het moois dat ons land te bieden heeft. Onze boten zijn geschikt voor 2 personen en eventueel nog een kindje (tot 8 jaar) of een hondje tussenin. Ontdek onze verschillende vertrekpunten en trek erop uit met z'n tweetjes of een volledige groep. 
“Het kajakken op de Dender was gewoon de max! Steengoede organisatie en een boeiende tocht langs een onverwacht mooie rivier!”
Prachtige omgeving langs de oever
Waterplezier op de Dender
Een leuke wateractiviteit
Kwalitatief en hoogstaand aanbod

Schrijf je in op onze nieuwsbrief