Alerte algues bleues: Pour le moment, le kayak n'est pas autorisé à Alost. À Denderleeuw, un appel à la prudence est de mise.

Kajak op de dender logo

Kanoweekend (traject Lessines - Aalst)

[:swvar:ufile:4:description:]
Een sportief weekend vol plezier, ontspanning en heel veel water. Zo vaar je vanaf vrijdagavond vanaf Lessines richting Aalst. We vertrekken in Lessines op vrijdagavond (vanaf 18u tot ten laatste één uur voor zonsondergang) aan de sluis van Deux-Acren.

Bereid jouw tocht ook grondig voor. Zorg voor een overnachtingsplaats en aangepast materiaal. Kies je voor een avontuurlijke kampeerplaats of comfortabele B&B? Raadpleeg onze pagina rond toeristische info voor een overzicht van alle hotels, horecazaken en restaurants langs de Dender.

Zorg dat je op het afgesproken tijdstip op de vertrekplaats bent. Plan hierbij dat je terug bij jouw wagen moet geraken. Je kan parkeren langs de Erembodegemstraat aan Schotte of aan het station van Erembodegem en je met de trein naar het vertrekpunt begeven. Of je parkeert aan het vertrekpunt en keert per trein terug. Ook de taxi is steeds een optie. Via taxijan in Aalst kan je makkelijk op locatie geraken. Dit taxibedrijf beschikt over twee minibusjes.
 • Durée
  3 dagen
 • Prix
  €35,00 per dag
 • Participants
  Min. 1
 • Plus d'infos
  €20,00 per dag per kind
 • Vêtements
  Sportieve kledij die nat of vuil mag worden.
La réservation en ligne est obligatoire. Pour plus d'informations, vous pouvez également nous contacter par téléphone.

Réserver

Inscrivez-vous pour recevoir notre newsletter